logo-o-nama

“Profesionalnost i provjerenje”

Dvije su bitne stvari do kojih držimo, profesionalnost i povjerenje, a upravo zbog takvog pristupa mnogi klijenti su postali i naši prijatelji.

Autoservis Mika

Auto servis “Mika” obiteljski je posao s tradicijom od preko 30 godina predanog rada. Naš servis posluje u Kraljevici od 1986 godine, a tijekom vremena naša tehnička stručnost, znanje i iskustvo povećala se višestruko što je dovelo i do povećanja baze vjernih klijenata i kupaca.

Dvije su bitne stvari do kojih držimo, profesionalnost i povjerenje, a upravo zbog takvog pristupa mnogi klijenti su postali i naši prijatelji. Uvijek smo spremni dati prijateljski savjet i fleksbilni smo, sve to u duhu razvijanja međuljudskih odnosa na čemu se temelji naša dugogodišnja tradicija.

Bilo da na automobil gledate kao na vašeg ljubimca i znate sve o njemu ili ga smatrate samo prijevoznim sredstvom i ne znate ništa o automobilima, naše ljubazno i stručno osoblje za cilj ima stvoriti ambijent u kojem ćete se osjećati sigurno, ugodno te pružiti najvišu razinu kvalitetne usluge po pristupačnoj cijeni.

Auto servis “Mika” u potpunosti je akreditiran kao Bosch car servis, što znači da su svi naši tehničari osposobljeni za rad s najnovijim tehnologijama te koriste up-to-date dijagnostičku opremu uz pomoć koje su u mogućnosti identificirati i ispraviti greške u automobilu s lakoćom i točnošću.

Pružamo spoj pristupačnih cijena i najviših standarda usluge, a bilo da imate Ford ili Porsche budite uvjereni da ćemo se za Vašeg limenog ljubimca pobrinuti na najbolji mogući način.

Nazovite nas s povjerenjem

+385 51 281 782

Autoservis Mika, sve što treba vašem vozilu

Višestruka priznanja i nagrade

1986
Krenuli smo kao mali servis
Koji je brzo stekla prepoznatljivost u našem kraju. Kroz predanost poslu, kvalitetom usluge i međuljudskim odnosima počeli smo širiti krug naših klijenata za mnoge od kojih možemo reći da su postali i naši prijatelji.
2012
Postali BOSCH servis
AS “MIka” je tijekom godina izrastao u jedno od prepoznatljivijih imena vezanih uz servisiranje vozila. Iskustvo smo stjecali desetljećima, a moderna tehnologija garancija je vrhunskih usluga koje se nude u našem servisu, to je uostalom i razlog zbog kojeg smo ponosi član Bosch car servis obitelji.
2016
Bosch servis godine
U samo četiri godine od člana Bosch car servisa došli smo do najboljeg Auto servisa godine po Bosch-ovom izboru.